آنچه که می خورید بازتابش روی سلامتی ناخن هایتان است.
– کمبود ویتامین (آ) و کلسیم باعث خشکی و شکنندگی می شود.
– کمبود پروتئین، فولیک اسید و ویتامین سی منجر به نرمی ناخن ها می شود.
– رگه های سفید در سراسر ناخن ها از کمبود پروتئین ایجاد می شود.
– فقدان کافی هیدروکلریک اسید می تواد باعث ایجاد خط های عمودی روی ناخن ها شود.
– مصرف ناکافی ویتامین ب۱۲ منجر به خشکی بیش از حد، گرد شدن (خمیده شدن) و تیره تر شدن ناخن می شود.
– کمبود روی می تواند باعث افزایش لکه های سفید روی ناخن شود.
– بریدگی و ترک ها بر روی ناخن ممکن است نیاز بیشتر به مایعات را نشان دهد.
– پوست قرمز در اطراف لایه های شاخی (کنار ناخن) خود را می توان ناشی از سوخت و ساز ضعیف در اسید های چرب ضروری دانست.
دستور العمل هایی برای بهبود سلامتی ناخن
یک. یک رژیم متشکل از ۵۰% میوه ها و سبزیجات خام، به منظور تامین ویتامین های لازم، مواد معدنی و آنزیم ها.
دو. خوردن غذاهای سرشار از سولفور (گوگرد) و سیلیکون مانند بروکلی یا گل کلم، ماهی و پیاز. از جمله غذاهای سرشار از بیوتین مانند سویا، مخمر آبجو و غلات سبوس دار.
سه. نوشیدن مقدار زیادی آب و مایعات دیگر.
چهار. شما ممکن است رژیم غذایی خود را با ژل رویال، اسپیرولینا یا اشنه دریا تکمیل کنید که سرشار از سیلیکا، روی و ویتامین های ب هستند و به تقویت ناخن های شما کمک می کند.
پنج. آب هویج تازه را به علت وجود کلسیم و فسفر زیاد که به تقویت بسیار مناسب ناخن ها کمک می کند روزانه بنوشید.
شش. خوب خوردن باعث داشتن بدنی بهتر، سالم تر و زیبا تر می شود!
منبع : آرایشیک
گردآوری و تنظیم : توصیه