قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / روش خنک کردن هندوانه بدون قرار دادن در یخچال

روش خنک کردن هندوانه بدون قرار دادن در یخچال

در این پست قصد دارم روشی جالب برای خنک کردن هندوانه بدون قرار دادن آن در یخچال و یا در آب را به شما معرفی کنم , برای یادگیری این روش این نوشته را تا انتها بخوانید.

این روش در سفر و در مناطقی که آب در دسترس نیست بسیار خوب است و هندوانه حتی از موقعی که در یخچال قرار داده شود نیز بیشتر خنک می شود.

 

هندوانه

 

گياه شناسي

زادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است به همین خاطر، وجه تسمیه ی آن (هند وانه) به معنای میوه هند معروف شده است. هندوانه در بیشتر مناطق دنیا کاشته می شود و در اغلب نواحی کشورما به وفور در نژادهای مرغوب و متنوعی کشت و پرورش داده می شود.

هندوانه گياهي است يكساله و يك پايه ساقه آن خزنده و پيچك دارد و برگهاي آن پهن با بريدگيهاي عميق مي باشد . گلهاي آن كوچك و زردرنگ است . ميوه آن رگدار يا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز مي باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممكن است سياه ، قرمز ، سفيد و يا زرد باشد .

هندوانه از میوه های مخصوص فصل تابستان است که در سایر فصول هم وجود دارد. انواع آن عبارتند از قرقی، محبوبی، جهرمی، ترکمن، شریف آباد، یوسف سفید همدان و غیره.

هندوانه مثل سایر گیاهان خانواده کدوییان، نسبت به یخبندان حساس است و برای رشد و نمو احتیاج به روزهای گرم آفتابی دارد. مناسب ترین خاک برای هندوانه، خاک های سبک حاصلخیز است و برداشت محصول، زمانی صورت می گیرد که هندوانه رسیده باشد، لذا می توان پژمرده شدن پیچک مجاور دم میوه را در نظر گرفت. قسمت های مورد استفاده هندوانه، گوشت، تخم و پوست آن است. هندوانه به صورت خام و مرباخورده می شود و تخم آن را خام یا بوداده، به عنوان آجیل مصرف می کنند.

هندوانه داراي اسيد آمينه اي بنام سيترولين و موادي بنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بنام مانيتول مي باشد.

 

 

هندوانه

 

 

خواص داروئي هندوانه :

 

 

هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است . گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است .

1)هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك مي كند.

2)هندوانه معده را تقويت مي كند.

3)پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.

4)مغز تخمه هندوانه كرم هاي معده و روده را از بين مي برد.

5)هندوانه براي ورم مثانه مفيد است.

6)هندوانه بدن را تازه و شاداب مي كند.

7)هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.

8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است.

9)براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد.

10)براي برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد.

11)براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد.

12)هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا . زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند همچنين نبايد آنرا با ميوه هاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم مي كند.

 

 

هندوانه

 

 

در صد گرم هندوانه مواد زير موجود است :

آب 92 گرم

پروتئين 0/5 گرم

مواد چربي 0/2 گرم

نشاسته 6 گرم

كلسيم 0/7 ميلي گرم

فسفر 10 ميلي گرم

آهن 0/5 ميلي گرم

سديم 1 گرم

پتاسيم 100 ميلي گرم

ويتامين آ 600 ميلي گرم

ويتامين ب 1 0/03 ميلي گرم

ويتامين ب 2 0/3 ميلي گرم

ويتامين ب 3 0/2 ميلي گرم

ويتامين ث 8 ميلي گرم

تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام مي باشد .

هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است . گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است .
حدود ۴۴ درصد كالری هندوانه را قند تشكیل می دهد، اما قند آن طبیعی است و همانطور كه می دانیم قند دشمن بدن نیست. بلكه یك ماده غذایی حیاتی برای تأمین سوخت انرژی است و تنها منبع سوخت مغز است.علاوه بر قند و آب، هندوانه دارای ویتامین ث و مقدار كم و ناچیزی چربی اما بدون كلسترول است.

هندوانه دارای لیكوپین فتوشیمیایی است كه این ماده یكی از كاروتنوئیدهای رنگی جلوگیری كننده و جنگنده با بیماریهای است. هندوانه قرمز رنگ است چون دارای موادشیمیایی طبیعی به شكل رنگدانه های قرمز رنگ مثل گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی پخته شده عالی ترین منبع لیكوپین است. لیكوپین از دیواره سلولی گیاهان آزاد می شود و توسط بدن مورد استفاده قرار می گیرد.علاوه بر تمام اینها، هندوانه بدون چربی و یك منبع غنی از ویتامین A – C – B۶ ویتامین است. مطالعات نشان می دهد، یك فنجان و نیم هندوانه دارای ۹ تا ۱۳ میلی گرم لیكوپین است و بطور متوسط لیكوپین موجود در هندوانه ۴۰ درصد بیشتر از لیكوپین موجود در گوجه فرنگی است. همانطور كه می دانیم لیكوپین از بدن در برابر ابتلا به بیماریهای قلبی، برخی انواع سرطانها مثل سرطان پروستات، ریه، سینه و مخاط رحم، محافظت به عمل می آورد و از بروز این بیماریهای خطرناك جلوگیری می كند.

 

روش خنک کردن هندوانه بدون قراردادن آن در یخچال یا در آب:

این روش در سفر و در مناطقی که آب در دسترس نیست بسیار خوب است و هندوانه حتی از موقعی که در یخچال قرار داده شود نیز بیشتر خنک می شود.

ابتدا پوست سبز رنگ خارجی هندوانه را بریده تا به قسمت سفید رنگ هندوانه برسیم سپس هندوانه را حدودا به مدت نیم ساعت زیر افتاب یا بالای آتش قرار میدهیم تا آب آن تبخیر شود بعد از آن به دلیل تبخیر شدن آب آن هندوانه خنک می شود به طوریکه حتی هندوانه از موقعی که در یخچال است هم خنک تر می شود.

 

نقد و بررسی

User Rating: Be the first one !

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

3 دیدگاه

  1. Avatar

    سلام و خسته نباشید خدمت شما این پستتون خیلی جالب بود از شما ممنونم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.