شما هم میتوانید اندامی قهرمانانه داشته باشید. بسیاری از آقایان دوست دارند اندامی مشابه اندام ورزشکاران بدنسازی داشته باشند اما این کار نیازمند داشتن اطلاعات کامل است.
علی تبریزی، عناوین زیادی دارد. او در ۳ دوره از مسابقه های جهانی عنوان قهرمان قهرمانان را در رشته بدنسازی تصاحب کرده که این رکورد به زودی در کتاب رکوردهای گینس هم ثبت خواهد شد. کسب این عنوان برای ۳دوره در مسابقه های قهرمانی جهان، جواز حضور علی تبریزی را در مسابقه جهانی مستر المپیاد صادر کرده است.
افتخارات من
بعد از خدمت سربازی برای ورزش حرفه ای و رقابت های قهرمانی گام برداشتم و به عضویت تیم ملی بدنسازی درآمدم. این عضویت سال ها ادامه داشت. ۷سال عضو تیم ملی بودم.در سال ۱۹۹۷ اولین مسابقه برون مرزی ام در کشور کویت بودم که یک تورنمنت بین المللی بود و در وزن ۸۵ کیلوگرم اول شدم. بعد در مسابقات قهرمانی آسیا در دسته ۹۰ کیلوگرم مدال نقره گرفتم. سال ۹۹ در مسابقات آسیایی تایوان در دسته ۸۵ کیلوگرم دوم شدم. ۲۰۰۱ در مسابقه آسیایی کره جنوبی اول شدم. ۲۰۰۳مقام اول مسابقات آسیایی قزاقستان در دسته ۹۰ کیلوگرم کسب کردم. ۲۰۰۳ در مسابقه جهانی هند قهرمان دوم جهان شدم هرچند مقام اولی حقم بود اما چون یک چهره تازه بودم دوم شدم. ۲۰۰۴ دوباره قهرمان آسیا شدم. ۲۰۰۵ در دسته ۹۰ کیلوگرم قهرمان جهان شدم و در همان سال قهرمان اول آسیا هم شدم. در قطر هم قهرمان کاپ حرفه ای شدم و طلا گرفتم. ۲۰۰۶ علاوه بر اینکه در دسته ۹۰ کیلوگرم قهرمان شدم، عنوان قهرمان قهرمانان را هم اخذ کردم و دوباره در مسابقه های آسیایی اول شدم. ۲۰۰۷ در آسیا اول شدم اما به دلیل تاخیر در پرواز دیر به مسابقه جهانی رسیدم و از این رقابت بازماندم. ۲۰۰۸ در آسیا اول شدم و در مسابقه جهانی بحرین هم علاوه بر اینکه در دسته خودم اول شدم، برای بار دوم عنوان قهرمان قهرمانان را اخذ کردم. این اتفاق نادر بود و کسی نتوانسته بود برای دوبار این عنوان را بگیرد. حرفه ای های این رشته مثل «آرنولد شواتزینگر» یا «رانی کورمن» توانسته بودند یک بار این لقب را دریافت کنند؛ ۲۰۰۹مسابقه جهانی را اول شدم و برای بار سوم توانستم عنوان قهرمان قهرمانان را اخذ کنم و قرار است این رکورد در کتاب گینس هم ثبت شود.
رابطه ورزش با قوای فکری
بدنسازی، ورزشی است که به طور حتم باید میان عصب و عضله ارتباطی برقرار شود. کسی نمی تواند فقط با وزنه و دمبل زدن بدن زیبایی بسازد. باید تمرکز لازم برای این کار را در خود پرورش دهد.
اگر فرد نتواند در زمان تمرین، رژیم غذایی و حتی زمان استراحت روی تک تک عضله هایش متمرکز شود، نمی تواند به نتیجه ایده آل برسد. بارها برای خودم پیش آمده که پیش از خواب تمام تلاشم را روی عضله هایی که ضعف داشتم معطوف کردم و از این تلاش نتیجه هم گرفتم.
بعد از غلبه بر ضعف های خودم سه بار قهرمان قهرمانان شدم. این رشته هم استعداد ژنتیک می خواهد و هم پشتکار. استعداد و ژنتیک خدادادی اصل اول است. تمرین های سخت، پشتکار بسیار زیاد و ریاضت خاص از عوامل دیگری است که موفقیت می آورد. برقراری ارتباط میان عصب و عضله یک جور استعداد ژنتیک است.
باوجود اینکه ژنتیک در این ورزش حرف اول را می زند ممارست هم بسیار مهم است و البته علمی رفتار کردن و عمل کردن هم بسیار نکته مهمی است که ورزشکار باید در نظر بگیرد و به روز عمل کند. یعنی علم فیزیک، علم شیمی علم مکمل های غذایی و علم تغذیه را بداند. تغذیه در این ورزش جایگاه مهمی دارد. اگر ممارست و تمرین خوبی در روز داشته باشیم اما تغذیه را رعایت نکنیم به هیچ عنوان نمی توانیم قهرمان خوبی باشیم.