قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / زیبایی / توصیه هایی برای درمان جوش صورت

توصیه هایی برای درمان جوش صورت

یکی از اختلالات شایع خصوصاً در سنین نوجوانی جوش صورت است. تغییرات هورمونی در هنگام بلوغ، منجر به افزایش فعالیت غددی در پوست می گردد، که آنها را غدد سباسه می گویند، به طوری که این غدد بزرگتر شده و سموم بیشتری ترشح می کنند و این تغییرات به قدری در بلوغ شایع است که آن را ضمیمه طبیعی و فیزیولوژیک بلوغ می دانند و گاهی به آن آکنه یا جوش جوانی گفته می شود.

tosiye - joosh

 


معمولاً جوش ها در صورت بروز می کند ، اما گاهی به سینه، بازو و پشت کمر هم کشیده می شوند. این آکنه ها اکثراً با میکروارگانیسم های طبیعی پوست، عفونت پیدا کرده و جوش های چرکی را موجب می شوند.
به گزارش گروه زیبایی توصیه: این جوش ها در نوجوانی شایع تر بوده و با اضافه شدن سن به تدریج از بین می رود ، ولی در بعضی افراد هم ممکن است ادامه یابد.
عوامل موثر بر جوش چیست؟
اولین عامل جوش تغییرات هورمون ها است و مهمترین هورمون، در این میان، هورمون های مردانه یا آندروژنیک است. خصوصاً تستوسترون که یک هورمون مردانه بوده و در زنان کمتر یافت می گردد ولی در برخی از زنان این هورمون افزایشی بیش از حد طبیعی داشته و باعث جوش های صورت در آنان می گردد. پس هورمون اول تستوسترون است.
هورمون دوم هورمون تیروئید است که افزایش فعالیت غدد تیروئیدی ممکن است باعث افزایش جوش های صورت و بدن بشود.
بهتر است بدانید هورمون های زنانه خصوصاً استروژن از ایجاد جوش های صورت جلوگیری کرده و در درمان جوش های صورت زنان موثر می باشد.
عامل دوم جوش های صورت استرس های روانی است. لازم است بدانید که پوست بسیار تحت تاثیر مشکلات روانی قرار می گیرد، لذا دیده شده که در افراد افسرده و یا عصبی ، اختلالات پوستی شایع تر است. لازم به ذکر است که مشکلات روانی و استرس های درونی. (مثلاً امتحان) باعث افزایش جوش های صورت شده و درمان را مشکل تر می کند.
عامل سوم آب و هوای مرطوب، گرما و تعریق زیاد است که باعث افزایش جوش می گردد و باید از آنها پرهیز نمود.
عامل چهارم تحریک فیزیکی و دستکاری جوش های صورت است . فشار دادن و ماساژ مکرر و مداوم پوست، جوش های صورت را افزایش می دهد، لذا بهتر است از این کار کاملاً خودداری گردد.
عامل پنجم: برخی از داروهای مصرفی همانند داروهای کورتونی، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد افسردگی (لیتیوم) و مقادیر زیاد ویتامین ها (همانند ۱۲B ،۶B، ۱B ) که باعث افزایش جوش های صورت می گردد.
عامل ششم: لوازم آرایشی و بهداشتی که پوست را چرب می کنند و می توانند باعث افزایش جوش های صورت گردند، لذا افرادی که جوش دارند بهتر است از این مواد استفاده نکنند .

 

گردآوری و تنظیم : گروه زیبایی توصیه

منبع : آکا ایران

درباره ی Abtin

Abtin

مطلب پیشنهادی

پیشنهاد متخصصان پوست

پیشنهاد متخصصان پوست

اگر استرس تعطیلات باعث خراب شدن پوست شما می‌شود، با این روش های لک زدایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.