قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / جزئیات را دست کم نگیر!

جزئیات را دست کم نگیر!

بگذارید در همین ابتدا سوالاتی از آموزش های پیشین در مورد شغل دوم، طرح کنم. شما چه فرصت های جدیدی را به عنوان شغل دوم یافتید؟ حال که به این فرصت ها رسیده اید، چه فعالیتی جهت شروع و به سرانجام رساندن آنها به ذهنتان رسیده است؟

جزئیات را دست کم نگیر!

توجه کنید که در ادامه مقاله و برای مستدل شدن مطالب، هرجا که مثالی با عنوان “اعضای سایت” آورده شده است، منظور تجربیات اعضای سایت انجمن میلیاردرهای آینده ایران به آدرس اینترنتی http://forum.unc-co.ir است.

 تابستان فصل فرصت ها

با شروع فصل تابستان و تعطیلی مدارس و تا حدودی دانشگاه ها، خودبه خود فرصت استثنایی خوبی برایتان بوجود آمده است، زیرا نیروهای کاری به جمع خانوادگی شما اضافه شده اند که شاید بتوانند برای انجام بسیاری از مشاغل خانگی، با دستمزدی کم، در کنار شما باشند.

و دوم آنکه اگر شما از این زمان استفاده کنید و کاری را ایجاد نمائید با استمرار در آن شغل، می توانید آن را در میان مشتریان جا بیاندازید و پس از فصل تابستان که ممکن است تا این حد وقت آزاد نداشته باشید، آن شغل بصورت غیرفعال و بدون آنکه تلاشی را انجام دهید،  برای شما درآمد کسب خواهد کرد.

 چند ایده برای شروع

برخی دوستان بعد از چاپ مقاله های قبل با بنده تماس گرفتند و مشاغلی را به عنوان فرصت معرفی کردند که می خواهم در اینجا چند نمونه از این فرصت های جالب را برایتان بازگو کنم:

– راه اندازی تورهای تفریحی و آموزشی برای فصل تابستان

– پیاده سازی سایت های فروشگاهی جهت فروش سوغات شهرها

– تبلیغات شغل های محله

 این سه ایده، مثالی از هزاران فرصتی است که ممکن است به ذهن من و شما برسد. اما بعد از آنکه یک ایده به ذهن ما به عنوان شغل دوم رسید، حال چه باید بکنیم؟ با مقدمه ای کوچک سعی می کنم تا در این مورد به شما راهنمایی کنم.

 مشاغلی برای خانه

مشاغلی را که در این سری از مقالات از آنها به عنوان شغل دوم یاد می کنیم را می توان در دسته مشاغل خانگی جای داد، زیرا شما به همراه اعضای خانواده خود آنها را در محیط خانه خود، شروع کرده و به کمک اعضای خانواده و بدون آنکه مزاحمتی برای همسایگان ایجاد کنید، پیش رفته و خدمات و محصولات خود را به بازار یا مشتریان خود، عرضه می کنید.

اما برای آنکه این مشاغل به سرانجام برسند لازم است تا نکات و جزئیاتی که گاه بی اهمیت جلوه می کنند را رعایت کنید، که در ادامه به این موارد اشاره خواهم کرد:

 ۱) مشورت را فراموش نکن!

پس از آنکه شما به یک فرصت مناسب طبق آنچه در مقاله ماه قبل، گفته شد دست یافتید، باید برای اجرایی کردن آن، ایده و فرصت را در اختیار سایر اعضای خانواده نیز قرار داده تا آنها نیز طبق تجربه و یا اطلاعاتی که می توانند از محیط اطراف ، مشاوران و دیگر دوستان کسب کنند، شما را در جریان جزئیات راه اندازی آن شغل قرار دهند.

گاهی حتی سر زدن به کتابخانه یا خانه کارآفرینی محله می تواند کمک زیادی برای کسب اطلاعات بیشتر به شما بکند. زیرا معمولا در خانه های کارآفرینی محلات اطلاعات خوبی در مورد راه اندازی مشاغل و حتی کسانی که شغل های مشابه ایده شما در محله انجام می دهند در اختیارتان قرار می دهند.

فضای اینترنت و استفاده از سایت ها نیز محل بسیار مناسبی است که در هر نقطه از ایران که هستید در مورد یک شغل اطلاعات کسب کرده و یا حتی با کسانی که آن مشاغل را ایجاد کرده اند، صحبت و از تجربیات آنها استفاده کنید.

برای مثال در مورد کشت آلوئه ورا در سایت ،یکی از دوستان شیرازی می خواست قبل از شروع کار با فوت و فن آن آشنا شود و عضوی دیگر از مازندران تجربیات خود را در اختیارشان قرار داد و حخریدار محصول نهایی نیز می تواند اعضایی باشند که خارج از ایران مشغول کار یا تحصیل هستند.

بنابراین این گونه محیط های مجازی را دست کم نگیرید، زیرا گاهی در این فضاها علاوه بر آنکه می توانید ایده هایی را یافته، آن ایده ها را گسترش داده و حتی مشتریان آن خدمات را نیز بشکل آنلاین جذب نمائید، ضمن آنکه بصورت رایگان و یا مبلغی بسیار ناچیز از تجربیات هزاران فرد باتجربه استفاده کنید.

۲) بازدید از محل

پس از آنکه ایده مناسب خود را یافته و با چند نفر نیز در رابطه با آن فرصت، مشورت کردید، باید از چند محل که آن ایده راه اندازی شده است بازدیدی داشته باشد تا از نزدیک با محیط شغل و حتی تجربیات افرادی که در آن شغل هستند بشکل مستقیمآشنا شوید.

برای مثال اگر می خواهید تولید قارچ را شروع کنید، باید از کارگاه ها و مراکزی که این کار را انجام می دهند بازدیدی داشته تا با محیط کار آشنا شوید و در این بازدیدهاست که شما با تهدیدها و مزایای و معایب آن شغل بیشتر آشنا خواهید شد.

گاه ممکن است در این بازدید هر چند کوتاه، نکاتی برایتان روشن شود که در یک مشاوره چند ساعته، به آن توجهی نکرده باشید زیرا افرادی که در بطن آن شغل هستند، بارها راه را از ابتدا تا انتها طی کرده و با موانع و جزئیات آن، بخوبی آشنا هستند.

شما می توانید اگر در بخش بازاریابی و فروش نیز دچار مشکل هستید در این بازدید ها از مسئول کارگاه و راه انداز آن شغل کمک بخواهید تا برای شروع و با سودی کمتر، زیرمجموعه ای از شغل آنها شوید، تا درگیری شما با بازار فروش کمتر شود و بتوانید بیشتر در مورد این بخش از کار، تحقیق کنید.

در مورد نوع دستگاه ها و مواد اولیه ای که ممکن است برای آن کار نیاز باشد نیز بهتر است از تجربیات این افراد کمک بخواهید.

 ۳) آیا من مناسب هستم؟

گاهی مشاغلی وجود دارد که ممکن است درآمد بسیار خوبی داشته باشد اما با روحیات شما سازگار نباشد. برای مثال جمع آوری پت(ضایعات پلاستیک) و تبدیل و فروش آنها ممکن است شغل پردرآمدی باشد اما برای ورود به این کار و ادامه آن، خصوصیات شخصی خود را مناسب این کار ندانید. پس باز هم به مورد قبل یعنی “بازدید از محل” خواهیم رسید و بهتر است با نگاهی که به مراکز انجام آن شغل دارید، از این لحاظ نیز مطمئن شوید.

 ۴) آموزش درست و کافی

یکی از موضوعات مهمی که وجود دارد آن است که شما حالا که تصمیم به راه اندازی آن شغل گرفته اید، آموزش لازم را برای راه اندازی آن داشته باشید.

یکی دیگر از اعضای خوب سایت ، درصدد راه اندازی مرکزی برای پروش کرم کمپوست در شهر کاشان بود، اما چون راهنمایی های کاملی از طرف مشاور دریافت نکرده بودند، چندین بار کرم های پرورشیش، معدوم شده بود.

پس حتما برای این بخش از شروع کار زمان گذاشته و اطلاعات لازم را که گاهی حیاتی است و به قیمت موفقیت یا عدم موفقیت در کار می باشد، را بدست آورید.

البته باید بدانید که این آموزش ها معمولا در دو سطح مقدماتی و تکمیلی در مراکز معتبر ممکن است ارائه شوند و یا اگر دسترسی به مراکز آموزش حضوری ندارید، می توانید از بسته های آموزشی معتبری که در بازار موجود است استفاده کنید.

پس از راه اندازی یک کسب هم شما نیاز به آموزش دارید برای مثال در مورد بازاریابی و فروش محصولات یا حسابداری که همه این قابلیت ها در کنار یکدیگر، باعث می شود که میزان ریسک کار را تا حد ممکن کاهش دهید.

 ۵) طرح کسب و کار

به طرح کسب و کار، به عنوان نقشه راه نگاه کنید و سعی کنید که تمام جزئیات طرح و ایده خود را از صفر تا صد بر روی آن به نگارش درآورید و تصور نکنید که این طرح ها تنها برای گرفتن وام یا جذب، سرمایه گذارها مناسب است، این طرح ها به شما و تمامی افرادی که ممکن است در گروه کاریتان کمک کنند، دید درستی از شروع و آینده کار را خواهند داد.

 ۶) مجوزهای قانونی

گاهی برخی مشاغل هستند که نیاز دارند تا شما مجوزهایی را برای شروع کار اخذ نمایید تا بتوانید با خیال آسوده به کار خود ادامه دهید.

برای مثال یکی دیگر از اعضای سایت، می خواست تا کارگاهی خانگی را جهت بسته بندی حبوبات راه اندازی کند که برای شروع به ایشان پیشنهاد شد تا به مراکز بهداشت مراجعه و با تعریف شغل خود به عنوان یک شغل خانگی، شرایط بهداشتی بودن محیط را سوال و برای اخذ مجوزهای بهداشت و بسته بندی محصول اقدام نماید.

البته قابل ذکر است که برخی مشاغل نیاز به مجوز ندارند، برای مثال طراحی و راه اندازی سایت های اینترنتی که چند نفر از اعضای سایت ، بسته آموزشی طراحی سایت را از ما دریافت و بصورت خانگی شروع به کسب درآمد از طریق طراحی سایت نموده اند که در کنار یک فن و حرفه که آموزش می بینند، شغلی را نیز برای کسب درآمد خواهند داشت.

 سخن پایانی

در سه مقاله گذشته سعی کردیم تا از مشاغل خانگی و انتخاب شغل های دوم مناسب سخن بگوییم. از یافتن ایده تا به ثمر نشاندن ایده ها، امیدوارم مفید واقع شده باشد و در تمامی مثال های عینی که بیان شد،بجای تجربه کردن همه آنها، از این تجربیات استفاده کرده و با کمترین هزینه و ریسک، به نتیجه خوبی دست پیدا کنید.

منبع : http://unc-co.ir

گردآوری و تنظیم : توصیه

درباره ی Abtin

Abtin

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.