در بیشتر دستورهای غذایی نام سس های مختلفی را می شنویم که شاید برایمان آشنا نباشند. یا با روش تهیه آنها آشنا نباشیم. برای اینکه بتوانید مواد اصلی تشکیل دهنده سس ها را بدانید و آنها در خانه درست کنید، در این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم سس زغال اخته:
500 گرم زغال اخته بدون هسته
1 پیمانه شکر سفید
1 پیمانه آب پرتقال
طرز تهیه سس زغال اخته:
1. برای تهیه سس زغال اخته، ابتدا یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید.
2. شکر را در آب پرتقال بریزید و خوب هم بزنید تا حل شود و سپس آن را در تابه بریزید.
3. زغال اخته هسته گرفته را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت دهید؛ تا زمانی که زغال اخته شروع به تیره شدن کند(حدود 10 دقیقه).
4. سپس سس زغال اخته را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید تا هر زمان که نیاز بود از آن استفاده کنید.