قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / اخبار شرکت‌ها / عرضه آبمیوه ساندیس با بسته‌بندی‌ جدید
از طرف شرکت پاکدیس صورت گرفت:

عرضه آبمیوه ساندیس با بسته‌بندی‌ جدید

20 اردیبهشت 96 - 12:15،شرکت پاکدیس،(اخبار رسمی):پاکدیس، نخستین تولیدکننده آبمیوه‌های گازدار در ایران با برند ساندیس، بسته‌بندی‌های جدید خود را ارائه کرد. این بسته‌بندی‌های جدید، شیشه­‌ای با طراحی جدید و شفاف با حجم 300 میلی‌لیتر است که به زودی پت یک‌لیتری آن با طراحی مینیاتوری نیز به بازار عرضه می‌شود.
عرضه آبمیوه ساندیس با بسته‌بندی‌ جدید

به گزارش روابط عمومی شرکت پاکدیس، این بسته‌بندی‌های جدید، شیشه­‌ای با طراحی جدید و شفاف با حجم 300 میلی‌لیتر است که به زودی پت یک‌لیتری آن با طراحی مینیاتوری نیز به بازار عرضه می‌شود.  هم‌چنین طرح برچسب‌های (لیبل‌‌) در هر دو محصول تغییر و بهبود یافته است.

بعلاوه، این شرکت برای جلب رضایت بیشتر مصرف‌کنندگان در تلاش است محصولات جدید دیگر خود بر پایه سلامتی، را در آینده نزدیک وارد بازار کند.

گفتنی است شرکت پاکدیس اولین و بزرگترین تولیدکننده آبمیوه‌های گازدار و بدون گاز، کنسانتره و پوره، رب گوجه فرنگی، روغن کنجد و الکل در ایران است. این شرکت محصولات خود را مطابق استانداردهای ایران و بین‌المللی تولید و همچنین موفق به اخذ استاندارد بین المللی ISO 9001 و HACCP از شرکت TUV NORD آلمان شده است.

انتشار محتوا: اخبار رسمی

مطلب پیشنهادی

5 درمان های خانگی برای چشم های پف کرده

۵ درمان های خانگی برای چشم های پف کرده