قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / اخبار شرکت‌ها / با حملو، آنلاین پیک موتوری سفارش دهید
رونمایی از اپلیکیشن حملو با شعار «همیشه هرجا حملش با ما»

با حملو، آنلاین پیک موتوری سفارش دهید

17 اردیبهشت 96 - 10:54،حملو،(اخبار رسمی):کافی است محل مبدا و مقصد را مشخص کنید و درخواست پیک کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن راننده در محل شما حاضر شود و بسته را تحویل بگیرد و به مقصد برساند؛ به همین خاطر است که شعار‌ «همیشه هرجا حملش با ما» برای این سرویس در نظر گرفته شده است.
با حملو، آنلاین پیک موتوری سفارش دهید

به گزارش روابط عمومی شرکت حملو، در حال حاضر این اپلیکیشن برای پلتفرم اندروید و آیفون در دسترس است و شیوه‌ی کارکرد آن شبیه به برنامه‌هایی مثل اسنپ است، با این تفاوت که ویژه حمل کالا و بار است و خلا سفارش سریع و ارزان پیک موتوری را پر کرده است. کافی است در نرم افزار محل مبدا و مقصد را مشخص کنید و درخواست پیک کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن راننده در محل شما حاضر شده و بسته را تحویل بگیرد و به مقصد برساند؛ به همین خاطر است که شعار‌ «همیشه هرجا حملش با ما» برای این سرویس در نظر گرفته شده است.

با ثبت‌نام در حملو از مزیت‌هایی همچون کنترل لحظه‌ای بسته و راننده روی نقشه، امکان بیمه کردن بسته، قیمت پایین‌تر به نسبت پیک‌های موتوری (تا ۳۰ درصد کمتر)، پرداخت اعتباری-آنلاین و امکان ثبت سفارش تا ساعت ۱۲ بامداد اشاره کرد. همچنین با نصب و عضویت در برنامه مبلغ ۱۰.۰۰۰ تومان اعتبار رایگان دریافت خواهید کرد.

شما می‌توانید حملو را از گوگل پلی، اپل استور و کافه بازار دریافت کنید و اولین سفارش خود را ثبت کنید. همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد حملو، به سایت آن به آدرس https://hamloo.com مراجعه کنید

انتشار محتوا: اخبار رسمی

مطلب پیشنهادی

5 درمان های خانگی برای چشم های پف کرده