خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی
اثرات: کاهش قندخون، کاهش اشتها/ چاقی، تصفیه کننده و سم زدا.
مواد تشکیل دهنده: نشاسته، پروتئین، آهن، پتاسیم، سلنیوم، مولیبدن، تیامین، ویتامین ب6، اسید فولیک
افزایش قندخون و سطح انسولین شروعی برای مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 است. در رژیم مرسوم امروزی، نان سفید، برنج و سیبزمنی شامل مونوساکاریدهایی هستند که به سرعت در روده جذب میشوند. این غذاها در اصطلاح دارای معیار گلیسمی بالا هستند (قند خون را به سرعت افزایش میدهند) و سبب بیماریهای قلبی عروقی و چاقی میشوند. بسیاری از مطالعات نشان دادهاند که لوبیای سفید نوعی بازدارنده برای آنزیم آلفا-آمیلاز (آنزیمی که شکستن نشاسته در دستگاه گوارش انسان را سرعت میبخشد) است. خوردن این بازدارنده از شکستن کربوهیدرات غذاها در روده پیشگیری میکند و قند کمتری تبدیل به چربی میشود.
علاوه بر این، لوبیای سفید خاصیت سمزدایی نیز دارد. گیاهان سمزدا ، مواد سمی و بیهوده را از بدن خارج میکنند و عملکرد کلیه و کبد را بهبود میبخشند و جریان خون را در بافتها افزایش میدهند.
روشهای آماده سازی و دوز مصرف: تمام انواع لوبیاهای سفید غذای دارویی بسیار مفیدی هستند که همواره و به هر مقداری میتوانید از آنها استفاده کنید. اما در صورتی که به صورت کپسول استفاده شوند بهتر است یک یا دو کپسول پیش از هر وعدهی غذایی مصرف شود.
گردآوری و تنظیم : گروه سلامت توصیه
منبع : www.anniesremedy.com