قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / جنگلی که با دست های یک نفر کاشته شد+عکس

جنگلی که با دست های یک نفر کاشته شد+عکس

در شمال هند در منطقه « آسام» جنگلی به نام « مولای» وجود دارد که با دست های یک نوجوان 16 ساله شکل گرفته. نوجوانی که حالا یک پیرمرد 50 ساله است.
جنگلی که با دست های یک نفر کاشته شد+عکس

سی و پنج سال پیش در منطقه « آسام» واقع در شمال هند سیل بزرگی اتفاق افتاد که همه چیز را با خودش برد. بسیاری از درختان و گونه های جانوری این منطقه از بین رفتند. باقی جانوران نیز به علت نابودی درختان و پناهگاهشان در این منطقه در حال انقراض بودند.

جنگلی که با دست های یک نفر کاشته شد+عکس

«جادوا مولای پاینگ» نوجوان 16 ساله ساکن « آسام» هر روز شاهد مردن و از بین رفتن گونه های جانوری این منطقه بود. مارها در این منطقه به علت نبود پناهگاه در گرمای شدید از بین می رفتند و او بالای سر لاشه آنها می نشست و گریه می کرد. مولای چندبار از جنگل‌بانی منطقه خواست که برای حفظ محیط زیست درخت کاری کنند. آن‌ها گفتند که در این منطقه هیچ گیاهی رشد نمی کند و مولای 16 ساله را دست انداختند و گفتند: «برو بامبو بکار!»

جنگلی که با دست های یک نفر کاشته شد+عکس

اما مولای نا امید نشد و بدون کمک حتی یک نفر شروع به کاشت گیاهان و درختان زیادی در این منطقه کرد. بسیاری از مردم تلاش های وی را برای به وجود آوردن یک منطقه سرسبز بی فایده دانستند اما او به تلاش ادامه داد و سی سال از عمرش را برای این کار صرف کرد. حالا زمین بایر و سیل زده منطقه « آسام» تبدیل به جنگل بزرگی شده که با دست های یک نوجوان فداکار پدید آمده است. این جنگل در حال حاضر به 5 میلیون متر مربع رسیده و به افتخار باغبان زحمتکش خود «مولای» نامیده می شود.

در این جنگل مولای گونه های جانوری زیادی مانند ببر، فیل، آهو، کرگدن و انواع جانوران زندگی می کنند. باغبان مهربان این جنگل برای هماهنگی بیشتر بین جانوران و چرخه زندگی شان حتی مورچه به این منطقه آورد.

او بالاخره به آرزویش رسید و توانست محل زندگی اش را از نابودی نجات دهد. کارگردانان زیادی از نقاط مختلف جهان سراغ آقای پاینگ رفتند و از زندگی اش مستند تهیه کردند. «جاداو مولای پاینگ» حالا یک پیرمرد 50 ساله است که با خانواده اش در این جنگل بزرگ زندگی می کند و شهرتی جهانی دارد.

گردآوری و تنظیم : گروه خبری توصیه

منبع : آلامتو

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.