هروقت مهمانی می دهم از مدت ها قبل فکر می کنم چکار کنم که برای همه جالب باشد و به مهمان هایم خوش بگذرد. در ضمن زیاد هم خودم را دچار دردسر غذا پختن نکنم به همین دلیل همیشه دنبال راه های آسان و جالب می گردم.
این اواخر یک مهمانی عصرانه داشتم و این شیرینی بامزه را درست کردم که همه خیلی دوست داشتند و طرز درست کردن آنرا از من گرفتند. خود شیرینی خیلی ساده است یعنی ساده ترین فرمول شیرینی خشک.
آرد دو نیم پیمانه
کره نرم شده در حرارت اطاق یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
یک قاشق مربا خوری وانیل
یک قاشق مرباخوری جوش شیرین
یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
تقریبا ۲۴ عدد شیرینی متوسط از آن در می آید.
همه مواد را باهم خوب مخلوط کنید سپس خمیر را در یک کیسه پلا ستیک برای دو ساعت در یخچال بگذارید. وقتی از یخچال در آوردید روی یک سطح که آرد پاشیده اید با وردنه آنرا باز کنید و با قالب مورد علاقه تان شیرینی ها را در آورید من همه را به شکل قلب درست کردم.
حالا در ذهن تان با یک خط فرضی شیرینی را به دوقسمت تقسیم کنید و با یک چاقوی نوک تیز در پایین سمت چپ شیرینی یک شکاف به طول یک سانتی متر و نیم و عرض چند میلی متر بدهید ضخامت این شکاف بستگی به ضخامت فنجان هایتان دارد زیرا دیواره فنجان در این شکاف فرو می رود و شیرینی در لبه فنجان قرار می گیرد.
شیرینی ها را در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بگذارید وقتی که روی آنها کمی طلایی شد بیرون بیاورید و روی لبه فنجان های چای یا قهوه قرار دهید.
البته از سلیقه و خلاقیت خودتان میتوانید کمک بگیرید و روی شیرینی ها را تزئین کنید مثلا میتوان رنگ تزئین شیرینی هارا با رنگ رومیزی و دستمال سفره ها یکی کرد. البته شیرینی های من ساده بودند ولی مطمئن هستم شما ایده های جالب تری برای تزئین آنها دارید.
منبع : http://www.banovan.com