قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / واکنش خاتمی به موضوع ممنوع‌التصویر شدنش

واکنش خاتمی به موضوع ممنوع‌التصویر شدنش

نه‌تنها ممنوع‌الخروج که باید ممنوع‌التصویر و ممنوع‌البیان هم شود. این درخواستی ا‌ست که تنها ۹نفر از نمایندگان مجلس منتسب به جبهه پایداری از وزارت دادگستری دارند.

واکنش خاتمی به موضوع ممنوع‌التصویر شدنش
واکنش خاتمی به موضوع ممنوع‌التصویر شدنش

هفته گذشته بود که خبر ارایه نامه چندنفر از نمایندگان منتسب به جبهه نوپای پایداری به هیات‌رییسه مجلس برای ممنوع‌کردن خاتمی از خروج، تصویر و بیان در صدر اخبار قرار گرفت. این نمایندگان می‌خواهند خاتمی که این روزها را در دفتر خود در خیابان یاسر نیاوران سپری می‌کند و به دیدن تئاتر و اکران‌های خصوصی فیلم‌های سینمایی می‌رود، نه‌تنها ممنوع‌الخروج که تصویرش هم ممنوع شود و حتی از اظهارنظر هم منع شود. این موضوع بازتاب فراوانی در رسانه‌ها و حتی شخصیت‌ها و مقامات داشت تا جایی که برخی از شخصیت‌های اصولگرا هم به آن واکنش نشان دادند.

هرچند خاتمی چندسالی است که سفر خارجی نمی‌رود و حتی سال گذشته از حضور در مراسم تدفین ماندلا بازماند اما ممنوعیت تصویر و بیان موضوعی جدید محسوب می‌شود.  خاتمی که فعلا ترجیح می‌دهد در دیدارهای عمومی با گروه‌های مختلف یا در جلسات عمومی نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح کند، روز گذشته در حاشیه مراسم ختم پدر محسن آرمین نسبت به این نامه واکنش نشان داد. او در واکنش به تذکر نمایندگان مجلس به وزیر دادگستری برای اهتمام در اجرای حکم ممنوع‌البیان و ممنوع‌التصویرشدنش گفت: «از سوی شورایعالی امنیت ملی چنین چیزی به من ابلاغ نشده است.» به گزارش «ایلنا» سیدمحمد خاتمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نظر شما درخصوص تذکرات مجلس پیرامون ممنوع‌البیان و ممنوع‌التصویرشدنتان چیست به مزاح گفت: «من ممنوع‌البیان هستم و نمی‌توانم در این مورد صحبت کنم.»

وی در پاسخ به سوالی دیگر که آیا چنین حکمی از سوی شورایعالی امنیت ملی به شما ابلاغ شده است، گفت: «خیر چنین چیزی وجود ندارد.» رییس دولت اصلاحات همچنین در پاسخ به این سوال که به نظر شما چنین اقداماتی با چه انگیزه‌ای از سوی برخی از نمایندگان صورت می‌گیرد؟ گفت: «این سوال را باید از خودشان بپرسید.» همچنین محمدرضا خاتمی، نایب‌رییس مجلس ششم هم در واکنش به تذکر نمایندگان مجلس به قوه‌قضاییه مبنی بر اجرای حکم ممنوع‌التصویری و ممنوع‌البیانی رییس دولت اصلاحات گفت: «آرزو بر جوانان عیب نیست شاید دل‌های این نمایندگان هنوز جوان است.»
«ایلنا» گزارش داد که محمدرضا خاتمی در حاشیه مراسم ترحیم پدر محسن آرمین ادامه داد: «دوران گذشته دوران خوبی نبود. در این دوران عده‌ای در قدرت سعی می‌کردند همه را از میدان به‌در کنند و نوعی انحصارطلبی حاکم شده بود. در این فضا شاید دل‌ها به یکدیگر نزدیک‌تر شود و بتوانیم حرف یکدیگر را راحت‌تر گوش کنیم تا فضا برای سیاست‌ورزی ملایم‌تر شود.»

منبع : ایرانویج

گردآوری و تنظیم : توصیه

درباره ی Abtin

Abtin

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.