قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / کباب لقمه با طعم لبنانی

کباب لقمه با طعم لبنانی

در منوی غذایی کبابی های ما هم کباب لقمه‌ ای هست ولی کباب لقمه‌ ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه‌ های کوچک به سیخ کشیده می شود اما کباب لقمه‌ ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانی‌ها در واقع همان کباب تابه‌ای را به شکل کباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می‌کنند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می‌شود.

کباب لقمه با طعم لبنانی

مواد لازم کباب لقمه لبنانی :

 نان پیتا (مدیترانه‌ای) به تعداد لازم
 گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
 جعفری ریز خردشده ۱۰۰ گرم
 پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنیمقداری

مواد لازم برای تهیه سس کباب لقمه لبنانی :

گوجه فرنگی ۴ عدد
 پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاریمقداری
روغنمقداری

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه‌ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.

مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.

همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب‌های لقمه‌ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.

حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه‌فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط‌کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه  و ادویه کاری را هم اضافه کنید.

حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه‌ای ریخته و روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.

سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب‌های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.

 

منبع : مجله سیب سبز

درباره ی Saeed

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *