قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها

۱۸۳۵۹۲_۴۱۴

یک کارشناس تغذیه با اشاره به این‌که از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن بپرهیزید، گفت: نمک نقطه دود روغن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود‌ روغن زودتر تخریب شود. به گزارش مهر، یوسف نقیایی توضیح داد: قبل از این که مواد غذایی را داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا…

درباره ی Abtin

Abtin

مطلب پیشنهادی

جایگزین‌های ارزان برای مکمل‌های گران‌قیمت

جایگزین‌های ارزان برای مکمل‌های گران‌قیمت

اگر نگران مواد مغذی خاصی در رژیم غذایی خود هستید یا فکر می کنید که …