قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سلامت / فواید لوبیا سفید برای سلامتی

فواید لوبیا سفید برای سلامتی

این حبوبات محبوب و خوشمزه در اویل قرن بیستم غذای محبوب ارتش ایلات متحده بودند به همین دلیل به آن ها (Navy Beans) میگویند. در این پست اختصاصی از سایت توصیه به بیان فواید لوبیای سفید برای سلامتی می پردازیم.

فواید لوبیا سفید برای سلامتی

 

این دانه ها به رنگ سفید و کوچک هستند و حاوی مقادیر زیادی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان، فیبر و پروتئین و مواد مغذی دیگر است. ۱۰۰ گرم لوبیا پخته شده ۱۴۰ کالری دارد از اینرو برای خلاص شدن از شر وزن اضافی بدن غذای مناسبی است.

لوبیا سفید مقادیر زیادی فیبر دارد و این اولین فایده غذایی این دانه است. فیبر عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می دهد و کمک میکند تا غذا راحتتر در روده حرکت کند. اینکار باعث می شود که غذا بهتر جذب بدن شود؛ علاوه براین یبوست را برطرف کرده و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد، سطح کلسترول خون را پایین آورده و خطر حملات و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

خبر خوب برای افراد دیابتی این است که لوبیا سفید حاوی کربوهیدرات پیچیده است که دیر هضم می شود و باعث می شود مدت زمان بیشتری سطح قند خون متعادل و در نتیجه انرژی بیشتری داشته باشند.

لوبیاسفید حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است که نقش اساسی در سلامت انسان دارند. به عنوان مثال، لوبیا حاوی فولات زیادی است  که برای زنان در اوایل بارداری ضروری است زیرا مقادیر کافی از فولات می تواند از نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری کند. همچنین دارای مقادیر زیادی  ویتامین B1 (تیامین) است که برای سلامت مغز و عملکردهای شناختی حیاتی است. بسیاری از مواد معدنی و مهم دیگری در این دانه شگفت انگیز وجود دارد مانند:

 آهن که به تشکیل گلبول قرمز خون کمک میکند همچنین، این  ماده معدنی در انتقال اکسیژن به سلولها در سراسر بدن نقش مهمی دارد. زنان باردار و شیرده به آهن بیشتری نسبت به افراد دیگر نیاز دارند. نیاز کودکان به آهن نیز، بیشتر از بزرگسالان است. منیزیم که به عملکرد بهترسیستم قلبی و عروقی کمک میکند .

پتاسیم، یک الکترولیت مهم،است که  کمک می کند تا سیستم عصبی به درستی عمل کرده و سطح فشار خون و ضربان قلب را نرمال نگه می دارد.

مس نیز به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک می کند و عامل مشترک برای ایجاد یک آنزیم های آنتی اکسیدان به نام سوپراکسید دیسموتاز است.

لوبیاسفید منبع عالی پروتئین است، ۱ فنجان لوبیا حدودا ۱۵ گرم پروتئین خالص دارد. این ماده مغذی برای حجم عضلانی سالم مهم است. پروتئین در ترکیب با فیبر فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد.

این مطلب را ازدست ندهید: ۱۲ ماده غذایی سالم با کربوهیدرات بالا

لوبیا  سفیددر سوپر مارکت ها و بازار تره بار در تمام طول سال وجود دارد. اگر لوبیا سفید را فله ای خریداری میکنید، مطمئن شوید که دانه های رطوبت نداشته باشند. در خانه، آنها را در ظرف در بسته ای دور از نور خورشید و رطوبت، در یک محل خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید. قبل از طبخ لوبیای مرمری، شب قبل آن هارا در آب خیس کنید. روز بعد آبشان را عوض کرده و در آب تازه تا زمانی که لوبیاها ترد شوند آن ها را بپزید.

ارزش غذایی برای ۱۰۰ گرم لوبیا سفید پخته شده به شرح زیر است:

  • ۱۴۰ کیلو کالری
  • فیبر: ۱۱ گرم
  • پروتئین: ۸ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۶ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • کلسترول: ۰ میلی گرم

پیشنهاد غذایی:

لوبیا پخته شده برای ساخت خورش، سوپ، وعده های غذایی اصلی، کنار غذا ، سالاد، سس و غیره می توانید استفاده کنید.

 

این مطلب توسط تیم مترجمین سایت توصیه ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (Tosiye.ir) مجاز می باشد.

منبع: eathealthylivefit.com

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

درمان طبیعی درد دندان

امروزه با اولین نشانه از درد دندان به دندانپزشک مراجعه میکنیم اما پدر بزرگ و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *