مواد لازم شنیسل ماهی :
فیله ماهی 4 تکه
شیر 1/4 لیوان
آرد سفید 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 لیوان
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه شنیسل ماهی :
داخل کاسه ای آرد سفید را با پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در آرد سفید بزنید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.
پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، پس از پخت شنیسل ها را در ظرف بکشید و بهمراه برش های لیموترش ، سالاد و … تزیین و سرو کنید.