قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / ران کبابی با گوجه گیلاسی

ران کبابی با گوجه گیلاسی

این بار ران کبابی مرغ را به این روش تهیه کنید :

ران کبابی با گوجه گیلاسی

مواد لازم برای ران کبابی با گوجه گیلاسی :

* ران مرغ با استخوان و پوست۹۰۰ گرم
 نمکنصف قاشق چایخوری
 گوجه گیلاسی۲ فنجان
 سیر بدون پوست۶ حبه
سرکه بالزامیکیک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتونیک و نیم قاشق چایخوری
* رزماری تازه۲ شاخه

* ران مرغ با استخوان و پوست (البته چربی های اضافه را می توانید با چاقو ببرید)
* ۲ شاخه رزماری تازه (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی :
ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. این ظرف باید اینقدر جا داشته باشد که بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود. هر دو طرف مرغ ها را نمک بزنید.

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجه گیلاسی ها را نصف کرده و همراه با سیر در یک کاسه ریخته و روی آن ها سرکه بالزامیک و روغن زیتون بپاشید.

مخلوط گوجه گیلاسی ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید. ما می خواهیم پوست مرغ داخل فر قهوه ای رنگ شود. در آخر رزماری ها را روی گوجه بگذارید. (اگر از رزماری خشک استفاده می کنید، آن ها را با گوجه ها مخلوط کنید)

حالا ظرف را بدون پوشش و درب برای ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها خیلی خوب سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند. بعد از اینکه مرغ ها پختند آن ها را از فر درآورده و بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. چربی های اضافه مرغ را می توانید با ملاقه بردارید.

این مرغ خوشمزه را می توانید با نان تست، نودل کره ای یا برنج سرو کنید.

منبع : novinzi.com

نقد و بررسی

User Rating: Be the first one !

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.