قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سلامت / دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

ایام نوروز به دلیل استفاده زیاد از شیرینی وآجیل ممکن است چربی وقند بدن بالا برود و با خوردن این آش تا حدی قند وچربی بدن کنترل می شود.

مواد لازم برای تهیه آش زرشک:

آب زرشک غلیظ ۱لیوان

آب ۲ لیوان

رشته آش ۲۰۰گرم

عدس ۱فنجان

روغن نصف فنجان

شیرین بیان ۱قاشق مربا خوری

پیاز ۱عدد متوسط

طرز تهیه آش زرشک: ابتداپیاز را در روغن تفت می دهیم بعد شیرین بیان را اضافه می کنیم سپس آب زرشک و آب را به مواد تفت داده شده اضافه می کنیم بعد از به چوش آمدن آب  عدس که  از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا خوب جا بیفتد و در انتها رشته را به آن اصافه می کنیم.

حدود ده دقیقه بعد آماده است .نوش جان .

نکته! االبته اگر زرشک کوهی باشد بهتر است.

منبع:bartarinha.ir

گردآوری و تنظیم:گروه سلامت توصیه

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

روش بند آوردن خون در 10 ثانیه

روش بند آوردن خون در ۱۰ ثانیه

گاهی حوادثی رخ می دهد که منجر به خونریزی قسمتی از بدن میشود در این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.