قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سلامت / دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

ایام نوروز به دلیل استفاده زیاد از شیرینی وآجیل ممکن است چربی وقند بدن بالا برود و با خوردن این آش تا حدی قند وچربی بدن کنترل می شود.

مواد لازم برای تهیه آش زرشک:

آب زرشک غلیظ ۱لیوان

آب ۲ لیوان

رشته آش ۲۰۰گرم

عدس ۱فنجان

روغن نصف فنجان

شیرین بیان ۱قاشق مربا خوری

پیاز ۱عدد متوسط

طرز تهیه آش زرشک: ابتداپیاز را در روغن تفت می دهیم بعد شیرین بیان را اضافه می کنیم سپس آب زرشک و آب را به مواد تفت داده شده اضافه می کنیم بعد از به چوش آمدن آب  عدس که  از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا خوب جا بیفتد و در انتها رشته را به آن اصافه می کنیم.

حدود ده دقیقه بعد آماده است .نوش جان .

نکته! االبته اگر زرشک کوهی باشد بهتر است.

منبع:bartarinha.ir

گردآوری و تنظیم:گروه سلامت توصیه

درباره ی Ehsan

مطلب پیشنهادی

معجزه ای به نام مویز

معجزه ای به نام مویز

معجزه خوردن ۲۱ عدد مویز به صورت ناشتا     به کار گرفتن توصیه های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *