ایام نوروز به دلیل استفاده زیاد از شیرینی وآجیل ممکن است چربی وقند بدن بالا برود و با خوردن این آش تا حدی قند وچربی بدن کنترل می شود.
مواد لازم برای تهیه آش زرشک:
آب زرشک غلیظ 1لیوان
آب 2 لیوان
رشته آش 200گرم
عدس 1فنجان
روغن نصف فنجان
شیرین بیان 1قاشق مربا خوری
پیاز 1عدد متوسط
طرز تهیه آش زرشک: ابتداپیاز را در روغن تفت می دهیم بعد شیرین بیان را اضافه می کنیم سپس آب زرشک و آب را به مواد تفت داده شده اضافه می کنیم بعد از به چوش آمدن آب عدس که از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا خوب جا بیفتد و در انتها رشته را به آن اصافه می کنیم.
حدود ده دقیقه بعد آماده است .نوش جان .
نکته! االبته اگر زرشک کوهی باشد بهتر است.
منبع:bartarinha.ir
گردآوری و تنظیم:گروه سلامت توصیه