قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سلامت / دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

دستور طبخ آش زرشک برای مقابله با مضرات آجیل و شیرینی نوروز

ایام نوروز به دلیل استفاده زیاد از شیرینی وآجیل ممکن است چربی وقند بدن بالا برود و با خوردن این آش تا حدی قند وچربی بدن کنترل می شود.

مواد لازم برای تهیه آش زرشک:

آب زرشک غلیظ ۱لیوان

آب ۲ لیوان

رشته آش ۲۰۰گرم

عدس ۱فنجان

روغن نصف فنجان

شیرین بیان ۱قاشق مربا خوری

پیاز ۱عدد متوسط

طرز تهیه آش زرشک: ابتداپیاز را در روغن تفت می دهیم بعد شیرین بیان را اضافه می کنیم سپس آب زرشک و آب را به مواد تفت داده شده اضافه می کنیم بعد از به چوش آمدن آب  عدس که  از قبل پخته شده را اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا خوب جا بیفتد و در انتها رشته را به آن اصافه می کنیم.

حدود ده دقیقه بعد آماده است .نوش جان .

نکته! االبته اگر زرشک کوهی باشد بهتر است.

منبع:bartarinha.ir

گردآوری و تنظیم:گروه سلامت توصیه

درباره ی Ehsan

مطلب پیشنهادی

روش بند آوردن خون در 10 ثانیه

روش بند آوردن خون در ۱۰ ثانیه

گاهی حوادثی رخ می دهد که منجر به خونریزی قسمتی از بدن میشود در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *