قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سلامت / خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

 

خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

موارد استفاده: دیابت، چاقی

اثرات: کاهش قندخون، کاهش اشتها/ چاقی، تصفیه کننده و سم زدا.

مواد تشکیل دهنده: نشاسته، پروتئین، آهن، پتاسیم، سلنیوم، مولیبدن، تیامین، ویتامین ب۶، اسید فولیک

افزایش قندخون و سطح انسولین شروعی برای مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲ است. در رژیم مرسوم امروزی، نان سفید، برنج و سیب‌زمنی شامل مونوساکاریدهایی هستند که به سرعت در روده‌ جذب می‌شوند. این غذاها در اصطلاح دارای معیار گلیسمی بالا هستند (قند خون را به سرعت افزایش می‌دهند) و سبب بیماری‌های قلبی عروقی و چاقی می‌شوند. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که لوبیای سفید نوعی بازدارنده‌ برای آنزیم آلفا-آمیلاز (آنزیمی که شکستن نشاسته در دستگاه گوارش انسان را سرعت می‌بخشد) است. خوردن این بازدارنده از شکستن کربوهیدرات غذاها در روده پیشگیری می‌کند و قند کمتری تبدیل به چربی می‌شود.

علاوه بر این، لوبیای سفید خاصیت سم‌زدایی نیز دارد. گیاهان سم‌زدا ، مواد سمی و بیهوده را از بدن خارج می‌کنند و عملکرد کلیه و کبد را بهبود می‌بخشند و جریان خون را در بافت‌ها افزایش می‌دهند.

روش‌های آماده سازی و دوز مصرف: تمام انواع لوبیاهای سفید غذای دارویی بسیار مفیدی هستند که همواره و به هر مقداری می‌توانید از آنها استفاده کنید. اما در صورتی که به صورت کپسول استفاده شوند بهتر است یک یا دو کپسول پیش از هر وعده‌ی غذایی مصرف شود.

 

 

گردآوری و تنظیم : گروه سلامت توصیه

منبع : www.anniesremedy.com

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

درمان طبیعی درد دندان

امروزه با اولین نشانه از درد دندان به دندانپزشک مراجعه میکنیم اما پدر بزرگ و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *