قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سلامت / خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

 

خواص درمانی لوبیای سفید در دیابت و چاقی

موارد استفاده: دیابت، چاقی

اثرات: کاهش قندخون، کاهش اشتها/ چاقی، تصفیه کننده و سم زدا.

مواد تشکیل دهنده: نشاسته، پروتئین، آهن، پتاسیم، سلنیوم، مولیبدن، تیامین، ویتامین ب۶، اسید فولیک

افزایش قندخون و سطح انسولین شروعی برای مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲ است. در رژیم مرسوم امروزی، نان سفید، برنج و سیب‌زمنی شامل مونوساکاریدهایی هستند که به سرعت در روده‌ جذب می‌شوند. این غذاها در اصطلاح دارای معیار گلیسمی بالا هستند (قند خون را به سرعت افزایش می‌دهند) و سبب بیماری‌های قلبی عروقی و چاقی می‌شوند. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که لوبیای سفید نوعی بازدارنده‌ برای آنزیم آلفا-آمیلاز (آنزیمی که شکستن نشاسته در دستگاه گوارش انسان را سرعت می‌بخشد) است. خوردن این بازدارنده از شکستن کربوهیدرات غذاها در روده پیشگیری می‌کند و قند کمتری تبدیل به چربی می‌شود.

علاوه بر این، لوبیای سفید خاصیت سم‌زدایی نیز دارد. گیاهان سم‌زدا ، مواد سمی و بیهوده را از بدن خارج می‌کنند و عملکرد کلیه و کبد را بهبود می‌بخشند و جریان خون را در بافت‌ها افزایش می‌دهند.

روش‌های آماده سازی و دوز مصرف: تمام انواع لوبیاهای سفید غذای دارویی بسیار مفیدی هستند که همواره و به هر مقداری می‌توانید از آنها استفاده کنید. اما در صورتی که به صورت کپسول استفاده شوند بهتر است یک یا دو کپسول پیش از هر وعده‌ی غذایی مصرف شود.

 

 

گردآوری و تنظیم : گروه سلامت توصیه

منبع : www.anniesremedy.com

درباره ی Alim

Alim
دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از نویسندگان سایت توصیه هستم و به طراحی سایت و برنامه نویسی علاقه دارم , امیدوارم مطالب مفیدی برای شما فراهم کنم.

مطلب پیشنهادی

معجزه ای به نام مویز

معجزه ای به نام مویز

معجزه خوردن ۲۱ عدد مویز به صورت ناشتا     به کار گرفتن توصیه های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *