قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
سرخط خبرها
خانه / سرگرمی / آموزش تهیه کاربنارا با ذرت تازه

آموزش تهیه کاربنارا با ذرت تازه

با نحوه پخت کاربنارا با ذرت تازه آشنا شوید

آموزش تهیه کاربنارا با ذرت تازه

مواد لازم برای کاربنارا با ذرت تازه :

اسپاگتی ۳۴۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
 بیکن خرد شده۶ تکه (حدود ۱۷۰ گرم)
ذرت تازه۳ فنجان
خامهنصف فنجان
فلفل سیاه تازهبه مقدار لازم
پنیر پارمیسان رنده شدهنصف فنجان
برگ ریحان تازه خرد شدهنصف فنجان

 

طرز تهیه کاربنارا با ذرت تازه :
اسپاگتی را طبق دستوری روی بسته در یک قابلمه بزرگ در آب نمک طبخ کنید. بعد از اینکه کمی نرم شدند (مثل زمانی که می خواهند دم کنید) آن راو آبکشی کنید.

در همین حالی که اسپاگتی ها دارند می جوشند، بیکن ها روا در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که ترد شوند. با استفاده از یک قاشق سوراخ دار بیکن ها را به یک بشقابی که با دستمال کاغذی پوشانده شده منتقل کنید تا چربی های اضافه اش را بگیرد. حالا ذرت ها را از ساقه اش جدا کرده و نیمی از آن ها را داخل مخلوط کن بریزید. خامه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی مانده ای که بیکن ها را درون آن سرخ کردید را داخل مخلوط کن بریزید. به پوره کردن این مواد ادامه بدهید تا زمانی که سس شما یکدست شود.

حالا پاستای آبکشی شده و داغ را با سس ذرت، نصف فنجان پارمیسان و مقداری ذرت، بیکن و ریحان مخلوط کنید.

پاستا را بین کاسه های سرو تقسیم کرده و باقی مانده ذرت ها، بیکن، ریحان را روی آن بریزید. در آخر با فلفل سیاه تازه و پارمیسان روی آن چاشنی بزنید.

 

منبع : novinzi.com

نقد و بررسی

User Rating: Be the first one !

درباره ی Saeed

مطلب پیشنهادی

زن چینی همه چیز خوار

زن چینی همه چیز خوار

یک زن چینی با خوردن اشیای عجیب مانند ماهی قرمز زنده، مارماهی زنده، کرم زنده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *