با طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ آشنا شوید:
مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ :
تخم مرغ آب پز | ۶ عدد |
تخم مرغ خام | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب | ۱ عدد |
فلفل سیاه تازه ساییده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
* سبزیجات معطر | درصورت تمایل مقداری |
آرد سفید | 1/2 فنجان |
آرد سوخاری یا کورن فلکس یا برشتوک خورد شده | ۵ فنجان |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ( ترجیحا” کمی تفت داده شود) یا کمی پودر پیاز با گوشت مخلوط شود
* سبزیجات معطر خشک مثل سبزی دلمه یا ترخون ( درصورت تمایل با گوشت مخلوط شود)
طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ :
گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیاز خردشده یا پودر پیاز ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.
۲ عدد تخم مرغ خام را با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دهیم.
آرد و آرد سوخاری هم هر کدام در ظرف جدا.
گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:
به صورت زیر از سلفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار را در دستتان هم می توانید انجام بدهید:
کوفته های آماده را در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و درون روغن سرخ می کنیم:
منبع : mazehha.blogfa.com